Nokialta lisää laatikkokikkailua: mustasta kuutiosta paljastuu N900

Nokian tuotantolinjalta on lähtenyt joulun alla muutamille bloggaajille arvoituksellinen musta kuutio, jonka sisältöä yhtiö ei paljastanut paketin saaneille henkilöille etukäteen. Kyseessä ei ole aivan tavallinen laatikko, sillä sen avaaminen vaatii kuution yhdistämisen USB-johdolla tietokoneeseen ja oikean komennon syöttämisen komentorivillä.

Hakkeroinnin jälkeen kuution kansi ponnahtaa auki ja sisältä ilmestyy savuefektin lisäksi Nokian Maemo 5 -pohjainen N900-mobiilitietokone. Puhelimen ohella laatikosta löytyy hieman peruspakkausta enemmän tarvikkeita ja muuta kivaa, jotka käydään läpi yllä olevassa videossa.

Nyt nähtävä Nokia Hackerbox PR -kuutio tuo erittäin vahvasti mieleen viime viikolla uutisoidun läpinäkyvästä muovista valmistetun lukollisen laatikon, jonka sisälle yhtiö oli upottanut E72-puhelimen. Nokia näyttääkin kehittäneen uuden tavan kerätä julkisuutta perinteisten testien ja arvosteluiden sijaan. Kysymys kuuluukin enää, milloin MobiiliBlogin hyppysiin päätyy vastaavanlainen paketti?

Lähde: Engadget

4 kommenttia

  1. Haha tuo savu oli kyllä huippuveto 😀

    Mukava nähdä, että Nokian kurttuotsaisuus on mennyttä. Jos sellaista ikinä olikaan…

  2. Ihan hauska idea 🙂 Mutta mikä kumma se kettu oli ? 😀

    1. Liittyneekö Firefoxiin, en nyt heti muuta keksi 🙂 N900:hän on eka kännykkä, jolla Firefox toimii.

      Joo, Firefoxiin se kettu taitaa tosiaan liittyä 🙂

  3. Kiva kikka olisi se savukin näkynt,tulisi kaikki nokialaiset noin olisi hauska kaikissa kaupoissa ottaa miniläppäri mukaan ja aiheutella pikku savuja:P

Kommentointi on suljettu!