Samsungilta edullinen kosketusnäyttöpuhelin: M5650 Lindy

Maailman johtavien matkapuhelinvalmistajien joukkoon lukeutuva korealainen Samsung on esitellyt mallistoonsa uuden M5650 Lindy -kosketusnäyttöpuhelimen, joka jatkaa syyskuussa julkaistun Corby-mallin jalanjäljissä. Uutuus tarjoaa edeltäjästään tutun pyöreän muotoilun, mutta sisältää enemmän ominaisuuksia ja erilliset musiikkinäppäimet, jotka on sijoitettuina aivan puhelimen etupuolen alareunaan.

Samsung M5650 Lindyn merkittävimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3G-yhteydet, 7,2Mbps HSDPA, WiFi, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, kolmen megapikselin kamera ja 2,8 tuuman QVGA-kosketusnäyttö. Huomionarvoista on lisäksi laitteen etupuolen kamera, jonka ansiosta uutuudella onnistuu myös videopuhelut.

Puhelinta myydään tiettävästi jo Portugalissa 149 euron hinnalla, joten kyseessä on todella edullinen kosketusnäyttöpuhelin. Laitteen odotetaan pian rantautuvan myös muualle Eurooppaan.

Lähde UnwiredView