Nokian kokeellinen kuvapalvelu hyödyntää kompassia

Nokia on tuonut saataville Beta Labs -verkkosivustonsa kautta uuden Nokia Image Space -kuvapalvelun, joka koostuu puhelimeen asennettavasta sovelluksesta ja verkkoselaimen kautta käytettävästä nettisivustosta. Uutuuspalvelu vaatii toimiakseen Symbian-pohjaisen puhelimen GPS-yhteydellä ja kompassilla, joten sen käyttäminen onnistuu muun muassa N97 Mini-, 6210 Navigator– ja 6710 Navigator -malleilla.

Puhelimeen asennettava Image Space Capture toimii yhdessä laitteen oman kamerasovelluksen kanssa. Sen ideana on lisätä kamerakuvien tietoihin perinteisen GPS-sijainnin lisäksi myös kuvauskulma, joka mahdollistaa uudenlaisten palveluiden luomisen.

Täyden hyödyn kuvistaan käyttäjä saa irti ladattuaan ne Flickr-palveluun ja kirjautumalla sisään Image Space -verkkosivustolle. Sen kautta voi kaiken muun ohessa tarkastella omia ja muiden ottamia kuvia. Palvelun mielenkiintoisin ominaisuus on kyky yhdistellä samasta kohteesta, mutta eri kuvakulmasta napsitut kuvat yhteen.

Latausohjeet ja lisää tietoa palvelusta löytyy täältä.

1 kommentti

  1. GIMMICK!

    Taino, voishan sitä kokeilla ennen tylyjä tuomioita. 🙂

Kommentointi on suljettu!