Lisää kuvia Samsung badasta

Samsungin tulevasta bada-käyttöjärjestelmästä on jälleen valunut verkkoon uusia kuvakaappauksia, jotka paljastavat lisää yksityiskohtia alustan käyttöliittymästä. Mitään mullistavaa kuvissa ei ole havaittavissa, mutta ne vahvistavat aiempaa käsitystä sormiystävällisestä käyttöympäristöstä, jonka värimaailmaa hallitsevat tummat sävyt.

Käyttöliittymästä napsittujen kuvien lisäksi myös järjestelmän ominaisuuksista on tullut ilmi uusia tietoja, joiden mukaan badan toimintoihin eivät kuulu moniajo ja monikosketus. Korealaisvalmistaja seuraisi näin ollen Applen perässä, jonka mobiilialusta ei myöskään tue moniajoa. Samsungin tavoitteena on nähtävästi luoda alusta, joka on tehokas, mutta ei suoranaisesti astu esimerkiksi Windows Mobilen ja Google Androidin varpaiden päälle.

Ensimmäisen bada-puhelimen pitäisi rantautua markkinoille vuoden 2010 alkupuoliskon aikana. Loppupuoliskolla on odotettavissa lisää uutuusjärjestelmään perustuvia puhelimia, mutta vasta tulevaisuus näyttää, kuinka suuren osan ne lohkaisevat Samsungin mallistosta.

Lisää kuvakaappauksia löytyy lähdelinkin takaa.

Lähde: Samsung Hub

2 kommenttia

  1. Tuo kuvakesuma jonnekkin nappien taakse piiloon ja ainoastaan tärkeimmät/käyttäjän valitsemat kuvakkeet esimerkiksi työpöydälle widgetteinä näkyviin. Tämän Samsung voisi kopsata N900:sta.

    Millloinkohan Samsung vuotaa enemmän tietoa käyttiksen teknisistä ominaisuuksista julkisuuteen mainitumn monikosketusilmoituksen tavoin. Muuten tästä ei meinaa keksiä sitä juttua mikä erottaisi tämän käyttiksen kilpailijoista. Toisaalta ehkä Samsung tähtääkin tekemään omiin puhelimiinsa verrattuna paremman ja käyttäjäystävällisemmän käyttiksen.

    Pieni riski tässä uuden käyttiksen ilmoittamisessa tässä vaiheessa mielestäni on, koska nythän Nokiaa sätitään siitä, että se raahaa mukanaan sekä uutta (Maemo) että vanhaa käyttistä (Symbian), sen sijaan että keskittyy täyttä häkää vain yhteen. Niin entäs sitten täysin uuden käyttiksen julkistaminen, niinkuin Samsung tekee nyt?

  2. Näyttää symbianilta ja lukeman perusteella rampautetulta symbianilta. Mikä tolkku?

Kommentointi on suljettu!