Vinkki: Näin päivität Nokian puhelimen ohjelmiston verkon yli

Nokian älypuhelimille muiden valmistajien tavoin ilmestyy niiden elinkaaren aikana useita ohjelmistopäivityksiä, joilla pyritään parantamaan laitteiden käyttökokemusta ja mahdollisesti myös lisäämään täysin uusia ominaisuuksia. Niiden asentaminen on näin ollen enemmän kuin suotavaa, joten onkin aiheellista katsoa videon kautta, miten puhelimen päivitys käy helpoiten.

Kyseessähän on varsin yksinkertainen operaatio, joka on luultavasti suurimmalle osalle vakiolukijoitamme täysin tuttu. Puhelimeensa vähemmän perehtyneille aihe saattaa joka tapauksessa olla vieras, joten videovinkki tulee varmastikin tarpeeseen. Sen avulla uuden ohjelmiston hakeminen pitäisi sujua keneltä vain.

Verkon yli puhelinta päivitettäessä kannattaa muistaa mahdolliset datakustannukset, joilta voi välttyä käyttämällä esimerkiksi WiFi-yhteyttä, jos puhelin kyseistä ominaisuutta tukee. Varmuuskopion ottaminen on niin ikään suotavaa, jos puhelimessa on erittäin tärkeitä tietoja.

3 kommenttia

  1. Hyvä video!

    Kiva nähdä myös Mobiiliblogin täysin omaa materiaalia uutissivulla. 🙂

    1. Omaa materiaalia on tulossa jatkossa videoiden muodossa lisää 🙂

  2. Hyvä artikkeli/video. Itse omistan N95:n ja siinä ei ole tuota FOTA-päivitys mahdollisuutta, raivostuttavaa asentaa aina kaikki ohjelmat yms uudelleen…

Kommentointi on suljettu!