Vuoden 2009 luetuimmat jutut – osa 1/3

Vuosi 2010 on vain muutaman päivän päässä, joten on hyvä aika katsastaa, mitkä MobiiliBlogin jutuista ovat keränneet vuoden aikana kaikkein eniten lukijoita. Tilastoja selatessani oli yleisesti ottaen äärimmäisen mukavaa huomata, että erityisesti arvostelut kiinnostavat lukijoitamme paljon. Niitä mahtuu 30. luetuimman juttumme joukkoon useita ja itse asiassa ykkös- ja kakkospaikan valtasivat kaksi eri matkapuhelintestiä.

Juttusarjan ensimmäiseen osaan on koottuna sijat 21-30. Mielenkiintoisena huomiona on ehdottomasti nostettava esiin sijalla 30. oleva testimme HTC Herosta, joka julkaistiin syyskuun puolessa välissä. Muutaman kuukauden aikana juttu on kuitenkin onnistunut nousemaan jo erittäin korkealle koko vuoden tilastoissa. Jos et ole vielä testiä Suomen markkinoiden ensimmäisestä Android-puhelimesta ehtinyt lukemaan, niin kannattaa se viimeistään nyt käydä katsastamassa!

21. Nokia päivitti Nokia Maps -karttaohjelman
22. Nokia 5800 XpressMusic Mobile-Review:n käsittelyssä
23. Kuva ja lisäinfoa iskunkestävästä Samsung B2100 -puhelimesta
24. Nokialta uusi kosketusnäyttöpuhelin: 5530 XpressMusic
25. Uusi Nokia E52 tarjoaa pitkät toiminta-ajat
26. iPhone 3G arvostelu [OSA 2/2]
27. Emporia Life Plus – Seniorikännykkä
28. Nokia N97 vs. iPhone 3G – Kumpi avaa nettisivut nopeammin?
29. Samsung B2700 – Kolhuja kestävä matkapuhelin
30. Arvostelussa Android-pohjainen HTC Hero

2 kommenttia

  1. Nokia näyttäisi yleisesti kiinnostavan ihmisiä eniten.

  2. Ensi vuonna suomalaisiakin kiinnostanee jo muut merkit enemmän mikäli Nokia ei herää horroksestaan ja tuo markkinoille oikeasti hyviä puhelimia.

Kommentointi on suljettu!