Windows Mobilen HTC Sense saamassa uuden dokumentti-välilehden

Viime viikkoina verkossa on levinnyt sekä kuvien että videon muodossa tietoa HTC Sense -käyttöliittymän tulevasta Android-versiosta, joka sisältää selviä muutoksia nykyiseen versioon nähden. Samaan aikaan taiwanilaisvalmistaja kehittelee myös Windows Mobile -puhelimiin suunnattua Senseä, jonka parannukset keskittyvät näillä näkymin kasvojenkohotuksen sijaan uusiin ominaisuuksiin.

Windows Mobile -puhelinten asiantuntija Brandon Miniman on tehnyt Pocketnow.com-sivustolla katsauksen Sense-käyttöliittymän kehitysversioon, jonka odotetaan päätyvän Yhdysvalloissa T-Mobilen kautta myytävään HD2-puhelimeen. Sen merkittävin parannus on täysin uusi dokumentti-välilehti, jonka kautta käyttäjä pääsee hallitsemaan muun muassa Word- ja Excel-tiedostoja tutussa Sense-ympäristössä.

Uusi toiminto parantaa Sensen toimisto-ominaisuuksia ja on varmastikin mieluinen lisä niille, jotka käyttävät puhelintaan paljon dokumenttien katseluun ja muokkaamiseen. Välilehden kautta pääsee käsiksi dokumentteihin, joita voi tarkastella muun muassa saapumisajankohdan ja tyypin mukaan. Samalla käyttäjälle tarjoillaan tiedostoista tyylikkäät pienoiskuvat ja käytännöllinen integrointi sähköpostin kanssa.

Lähde: Pocketnow.com