Applelta piakkoin myyntiin iPhone 3GS kahdeksan gigatavun muistilla?

Uusimmat huhut nostavat jälleen esille kahdeksan gigatavun sisäisellä muistilla varustetun version iPhone 3GS -puhelimesta, joka tulisi korvaamaan nykyiseltään malliston alimmassa päässä olevan iPhone 3G 8GB:n. Tällä hetkellä uuden sukupolven iPhone 3GS on saatavilla ainoastaan 32 ja 16 gigatavun sisäisellä muistilla, joten halvempaa vaihtoehtoa etsivät ovat joutuneet tyytymään iPhone 3G -versioon, joka tuli markkinoille jo 18 kuukautta sitten.

Huhumyllyn on tällä kertaa laittanut käyntiin saksankielisen apfeltalk-foorumin käyttäjä, joka väittää saaneensa tilaamansa iPhone 3G 8GB -puhelimen 3GS-mallille tarkoitetussa paketissa. Hän kertoo laatikon tiedoissa lukeneen selvästi iPhone 3GS 8GB, josta todisteena on yllä oleva kuva.

Tapaukselle löytynee ainakin kolme mahdollista selitystä. Ensimmäisenä tulee mieleen mahdollisuus väärennetystä kuvasta, joka on huhujen osalta aina hyvä ottaa huomioon. Toinen selitys voisi olla inhimillinen erehdys, jonka johdosta pakettiin on päätynyt väärät tiedot. On myös mahdollista, että laatikot ovat sekoittuneet ja tulevan puhelinmallin laatikko on päätynyt väärän laitteen kaveriksi.

Kahdeksan gigatavun muistilla varustetun iPhone 3GS -puhelimen julkistus tapahtunee 26. tammikuuta, jos huhu osoittautuu oikeaksi. Apple pitää tuolloin julkistustilaisuuden, jonka aikana tullaan näkemään uusia tuotteita.

Lähde: Gizmodo

2 kommenttia

  1. Ärsyttäviä tuollaiset puhelimet, joissa ei pysty itse vaihtamaan muistikorttia. Applen vermeet ovat kirjaimellisesti suljettuja 🙁

Kommentointi on suljettu!