HTC HD2 saanee päivityksen Windows Mobile 7 -versioon

Älypuhelinvalmistaja HTC:n HD2-kosketusnäyttöpuhelin tulee näillä näkymin saamaan päivityksen Microsoftin tulevaan Windows Mobile 7 -käyttöjärjestelmään. Asia on saanut epävirallisen vahvistuksen HTC:n Venäjän osaston Twitteriin lähettämän viestin kautta.

Tuoreessa tweetissä Venäjän päästä kerrotaan, että HD2 on ainoa jo myynnissä olevista HTC:n puhelimista, joka tulee päivittymään Windows Mobile 7:ään. Tietoa ei voida vielä pitää täysin varmana, mutta vaikuttaisi joka tapauksessa siltä, että yhtiössä vähintäänkin harkitaan päivitystä Microsoftin mobiilijärjestelmän seuraavaan merkittävään versioon. Jos uusi versio todella saapuu HD2:lle, on puhelimen elinkaaresta odotettavissa pitkä.

HTC HD2 on taiwanilaisvalmistajan lippulaivamalli. Sen ominaisuuksiin kuuluvat massiivinen 4,3 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö, Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä, HSPA, WiFi, Bluetooth 2.1, GPS, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja LED-kaksoissalama. Pellin alla hyrrää lisäksi yhden gigahertsin Snapdragon-suoritin, josta riittää tehoa pitkälle tulevaisuuteen.

Lähde: Pocketnow.com

2 kommenttia

  1. Eikös tämä nyt ole aika päivän selvä asia. Ja vaikka HTC ei win7 julkaisisikaan HD2:lle niin sen voi päivittää XDA:n kautta.

  2. Kannattaisihan sitä huolehtia lippulaivatuotteestaan, joka puhuisi HD2:n WIN7 päivityksen puolesta.

Kommentointi on suljettu!