Huhuttu Google-puhelin jälleen videolla

http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/863/

Paljon huhutusta Google-puhelimesta on valunut verkkoon uusi video, jossa luodaan lähes kymmenen minuutin mittainen katsaus laitteen Android 2.1 -käyttöjärjestelmään ja sen käyttöliittymään. Kyseessä on luultavastikin laajin tähän mennessä nähty video tulevasta uutuudesta. Video kattaa monipuolisesti käyttöliittymän eri ominaisuudet.

Googlen oma puhelin on näillä näkymin ensimmäinen Android 2.1 -versioon perustuva laite. Uuden alustan parannuksiin kuuluvat näyttävyyttä lisäävät 3D-elementit, nykyistä enemmän muokattavia kotinäkymiä, uudistettu galleria-sovellus ja korttinäkymä, jonka kautta kotinäkymien välillä voi siirtyä nopeasti. Yllä olevasta videosta on myös bongattavissa interaktiiviset taustakuvat, jotka reagoivat käyttäjän kosketuksiin.

Hakukonejätin oman puhelimen julkistuksen arvellaan tapahtuvan 5. tammikuuta, jolloin yhtiö pitää virallisen lehdistötilaisuuden. Uutuuden lopulliseksi mallinimeksi muodostunee Nexus One, joka on esiintynyt huhuissa useaan kertaan. Lisää laitteeseen liittyviä huhuja löytyy täältä.

2 kommenttia

  1. Vaikuttava esitys
    Koskahan tulee kaupan? – heti vai kesäksi?
    Miten kartat Euroopassa ja Suomessa? – koko ajan nettiyhteyden takaa vai saako tallennettua?

    1. Googlen karttapalvelu vaatii ainakin jatkuvan verkkoyhteydet. Saa nähdä, milloin Eurooppaan saadaan Google Maps Navigation…

Kommentointi on suljettu!