HTC Sensen tuleva Windows-versio toimii vaakatasossa

Taiwanilaisella HTC:llä on viime viikkoina verkkoon vuotaneiden tietojen perusteella luvassa lähitulevaisuudessa paljon uutta kivaa yhtiön Sense-käyttöliittymään. Windows Mobile -versioon on odotettavissa kokonaan uusi dokumenttien hallintaa helpottava ominaisuus, josta uutisoimme tarkemmin jokin aika sitten. Google Androidin Senseen on sen sijaan luvassa ulkoasumuutoksia, joista lisää on luettavissa täältä.

Windows Mobilen osalta ainoaksi uudistukseksi ei näillä näkymin ole jäämässä uusi dokumentti-välilehti. Tulossa on myös käyttöliittymän yleistoiminnan kannalta kokonaisvaltaisempi muutos, joka on kunnollinen tuki vaakatasolle. Tällä hetkellä suurin osa Sensen ominaisuuksista toimii ainoastaan pystytilassa, joten tuloillaan on kohtalaisen merkittävä muutos, joka nähdään tositoimissa mahdollisesti tulevassa T-Mobilen HD2-puhelimessa.

Uutisemme lopusta löytyvässä videossa Sensen toimintaa vaakatasossa esitellään tarkemmin. Siitä on havaittavissa, että tuki on vielä varsin keskeneräinen, mutta toimii siitä huolimatta useilta osiltaan jo kohtalaisen hyvin.

HTC:n innostusta päivittää Sensen keskeiset osat toimimaan vaakatasossa selittänee myös se, että yhtiössä halutaan markkinoille uutuuskäyttöliittymään perustuvia puhelimia QWERTY-näppäimistöllä. Päivitys on näin ollen luonnollinen, sillä taiwanilaisvalmistaja on ollut tunnettu laadukkaista QWERTY-puhelimistaan.

Lähteet: WMExperts & Pocketnow.com