Nokia Image Exchange saapui vihdoin kosketusnäytöllisille Symbian-puhelimille

Nokia on tuonut varhaisen testiversion Image Exchange -sovelluksestaan Symbian-pohjaisille kosketusnäyttöpuhelimille. Yhtiön kuvasovellus on ollut jo pidemmän aikaa saatavilla muille S60-puhelimille ja hieman erilaisena variaationa myös S40-laitteille, mutta vasta nyt se on rantautumassa N97:n ja X6:n kaltaisille älypuhelimille.

Palvelun perusajatuksena on tarjota käyttäjälle yksinkertainen tapa jakaa ja varmuuskopioida kamerakuviaan sekä mahdollistaa niiden tarkastelu kotikoneella erillisen verkkosivuston kautta. Sovellus osaa varmuuskopioida kuvat automaattisesti ja lisätä tietokoneen kautta ladatut kuvat suoraan matkapuhelimeen. Nyt julkaistu testiversio tukee myös Facebookia, jonne kuviaan voi halutessaan ladata.

Yhtiö painottaa, että kosketusnäyttöpuhelimille tarkoitettu Image Exchange on vielä keskeneräinen eikä sisällä kaikkia ominaisuuksia. Sovelluksen voi ladata osoitteesta imageexchange.nokia.com. Muille laitteille Image Exchange löytyy helpoiten yhtiön Ovi Store -ohjelmistokaupasta.

Lähde: Nokia Beta Labs