Kolme videota Googlen uudesta Nexus One -puhelimesta

Google on perustanut hiljattain julkaistulle Nexus One -puhelimelle oman YouTube-kanavan, josta löytyy useita videoita laitteeseen ja sen Android 2.1 -käyttöjärjestelmään liittyen. Jutun loppuun on valittu kolme mielenkiintoista videota, joissa käydään yleisesti läpi uutuuspuhelimen rakennetta, ominaisuuksia ja käyttöliittymää. Lisää videoita löytyy virallisen YouTube-sivun kautta.

Nexus One on ensimmäinen Googlen brändillä kulkeva puhelin. Sen suunnittelussa on ollut vahvasti mukana elektroniikkajätti HTC, joka vastaa laitteen valmistuksesta. Taiwanilaisvalmistajan suuresta roolista kielii yhtiön logo puhelimen takakuoressa.

Uutukaisen merkittävimpiin ominaisuuksiin lukeutuvat 3,7 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö, yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon -prosessori, HSDPA, GPS, WiFi, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja LED-salama.