iFixit räjäytti Nexus Onen osiin

iFixit on tehnyt sen taas! Purkuoperaatioistaan tunnettu iFixit-verkkosivusto on laittanut likoon 530 dollaria ja hankkinut itselleen 5. tammikuuta julkaistun Nexus One -puhelimen. Uutuudesta on tuttuun tyyliin julkaistu artikkeli, jossa käydään selkeästi läpi purkuvaiheet ja siinä tarvittavat työvälineet.

Suurempia yllätyksiä Googlen niin kutsutun superpuhelimen sisuksista ei juurikaan löytynyt. Merkittävässä roolissa tekniikan osalta on Qualcomm, jonka ainut siru Nexus Onessa ei suinkaan ole yhden gigahertsin Snapdragon-suoritin. Teknisesti huomion arvoista on myös Broadcomin BCM4329-siru, joka tukee uutta WiFi-verkoille määritettyä 802.11n-standardia. Ominaisuus ei kuitenkaan tullut yllätyksenä, sillä Google ilmoitti sen jo puhelimen virallisissa tiedoissa.

Nexus One on hakukonejätti Googlen ensimmäinen puhelin. Sen valmistajana toimii taiwanilainen HTC. Uutuuspuhelimen merkittävimpiä ominaisuuksia ovat HSDPA, 3,7 tuuman kosketusnäyttö, GPS, WiFi, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, LED-salama ja Android 2.1 -käyttöjärjestelmä.

Nexus Onen purkuoperaatio on kokonaisuudessaan luettavissa täältä.

2 kommenttia

  1. iFixit siis suorastaan räjäytti Nexus Onen:)
    Kun lukee tuon otsikon niin luulee väkisinkin että iFixit räjäytti Nexusin

  2. Niimpä luulin itsekkin että he olivat räjäyttäneetsen.Mutta onneksi hevain purkivat sen… hehheheee:]

Kommentointi on suljettu!