MobiiliBlogin videotarkastelussa Photoshop-sovelluksen mobiiliversio

Kännykkäkuvauksen suosio kasvaa jatkuvasti ja monissa tilanteissa matkapuhelin on kuvausvälineenä jo korvannut perinteisen digikameran. Matkapuhelimen puolesta puhuvat pieni koko, parantunut kuvanlaatu ja tietenkin se, että laite kulkee mukana joka paikkaan. Laadukkaampia otoksia varten on toki suositeltavaa ostaa kunnollinen kamera, mutta satunnaiskuvaajalle matkapuhelin on jo usein riittävä.

Kuvauksen yleistymisen yhteydessä nousee esiin yleensä tarve muokata kuvia suoraan laitteella. Useimpien valmistajien puhelimista löytyy valmiina jonkinlainen muokkausohjelma, mutta tarjolla on myös muitakin vaihtoehtoja.

Mielenkiintoisimpien ratkaisujen joukkoon matkapuhelimilla kuuluu suositun Photoshop-sovelluksen mobiiliversio, joka on saatavilla iPhonelle, Androidille ja Windows Mobilelle. Sillä yksinkertaisten muokkausten toteuttaminen onnistuu näppärästi. Sovelluksen keskeiset ominaisuudet käydään lyhyesti läpi yllä olevassa videossa, jossa testissä on Photoshop Mobilen iPhone-versio.