AppMakr-palvelulla teet iPhone-sovelluksen ilman koodausta

Amerikkalainen PointAbout on kehittänyt markkinoille täysin uudenlaisen verkkopohjaisen palvelun, jonka ideana on mahdollistaa yksinkertaisen iPhone-sovelluksen toteuttaminen ilman koodausta. Palvelun kohderyhmänä ovat erityisesti verkkosivustojen ylläpitäjät, jotka haluavat luoda sivustonsa uutisvirrasta natiivin sovelluksen Applen iPhone-kosketusnäyttöpuhelimelle.

AppMakr hyödyntää jokaiselta modernilta nettisivustolta löytyvää RSS-syötettä, joka generoi julkaistut artikkelit ja uutiset yksinkertaiseen muotoon. Palvelun käyttö maksaa edullisimmillaan 199 dollaria, jolla itselleen saa yhden sovelluksen, joka julkaistaan PointAboutin kautta. Jos luomuksensa haluaa kuitenkin oman nimen alle, joutuu yhtiölle pulittamaan varsin suolaiset 499 dollaria.

Itse palvelun käyttö on yksinkertaista. Käyttäjää pyydetään listaamaan haluamansa RSS-syötteet, joiden pohjalta uusi sovellus luodaan. Tarjolla on myös muutamia muokkausominaisuuksia, joilla mukaan saa oman kuvakkeen, aloituskuvan, logon ja esimerkiksi AdMob-mainoksia tienesti mielessä. Halutessaan sovelluksesta voi myös tehdä maksullisen.

Lisää PointAboutin AppMakr-palvelusta löytyy tietoa MobileCrunchin testistä ja virallisen kotisivun kautta.

1 kommentti

  1. Uuuh.. Ja RSS-virtojen näyttäminen widgettinä on sitten sovellus?!!

Kommentointi on suljettu!