Sony Ericssonilta tulossa miniversio XPERIA X10:stä?

Verkkoon on vuotanut mielenkiintoisia kuvia Sony Ericssonin vielä julkaisemattomasta Google Android -pohjaisesta kosketusnäyttöpuhelimesta, joka muistuttaa ulkonäöltään todella paljon marraskuussa esiteltyä XPERIA 10 -mallia. Ulkonäöllisistä seikoista huolimatta Robyn-koodinimellä tunnettu puhelin on kooltaan ja ominaisuuksiltaan täysin eri tuotekategoriaan asettuva laite.

Sony Ericsson Robyn ominaisuuksiin kuuluvat huhujen mukaan 2,6 tuuman kosketusnäyttö, HSPA, WiFi, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja viiden megapikselin kamera. Pienestä koostaan huolimatta uutuuden ominaisuudet vaikuttaisivat olevan varsin kohdallaan. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan tiedetä, minkä tasoinen suoritin Robynissä hyrrää ja mitä luokkaa näytön tarkkuus on.

Puhelimen virallisen julkistamisen arvellaan tapahtuvan helmikuussa MWC-messuilla.

Lähde: se-nse

2 kommenttia

  1. Ainakaan minua ei näin pieni puhelin kiinnosta, joka perustuu kokonaan kosketusnäyttöön. Esim. surffailu tai tekstiviestin lähetys ei ole niin miellyttävää.

  2. Tuohan näyttäisi olevan suljetun N95n kokoinen, ehkä vielä pienempi. Kyllähän tämän kokoisille laitteille jotain markkinoita on, esimerkiksi Samsungin S5600 ja Corby lienevät menestyneen kohtalaisesti. Näissä laitteissa näyttö on säälittävän pieni ja käyttöliittymän operoiminen melko turhauttavaa piperrystä, mutta on ihmisiä, jotka siitä silti tykkäävät. Avainasia tällaisille ihmisille tuntuu olevan käteensopivuus ja laitteen pieni fyysinen koko – käytettävyyden uhrauksellakin.

Kommentointi on suljettu!