LG:ltä kiehtova uutuus Amerikan markkinoille: Lotus Elite

Maailman kolmanneksi suurin matkapuhelinvalmistaja LG esitteli CES-messuilla kiehtovan Lotus Elite -puhelimen, jota myydään Amerikassa Sprint-operaattorin kautta. Hintaa puhelimella on operaattorisopimuksen kanssa 99 dollaria. Helmikuun aikana yhtiö tuo uutukaisesta markkinoille nyt saatavilla olevan punaisen mallin lisäksi myös mustan version.

Puhelimesta mielenkiintoisen luo sen simpukkarakenne, joka ei noudata mittasuhteiltaan markkinoiden yleistä linjaa. Huomiota herättää niin ikään kannen päälle asetettu 2,4 tuuman QVGA-kosketusnäyttö, jota voi käyttää monien muiden toimintojen ohella muun muassa valokuvien selaamiseen, sähköpostiviestien lukemiseen ja musiikkisoittimen operoimiseen.

LG Lotus Eliten sisäpuolelta löytyy toinen 2,4 tuuman näyttö, simpukkapuhelimille melko harvinainen QWERTY-näppäimistö ja kolme painiketta eri toimintoihin: Social, Email ja Text. Social-painikkeen taakse voi valita oman suosikkipalvelun Facebookin, MySpacen ja Twitterin väliltä.

Laitteen muita ominaisuuksia ovat ainakin kahden megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka ja Bluetooth. Kooltaan Lotus Elite on 86,36 x 50,8 x 17,78 millimetriä.

Lähde: Engadget