Samsung tuo ohjelmistokaupan kodinelektroniikkaan

Korealainen elektroniikka-alan jätti Samsung laajentaa älypuhelimilla jo standardiksi muodostuneen ohjelmistokaupan myös muihin yhtiön tuotteisiin. Samsung avaa myöhemmin tänä keväänä Samsung Apps -palvelun, minkä kautta käyttäjät voivat ladata sovelluksia suoraan televisioon, Blu-ray-soittimeen ja kotiteatteriin.

Yhtiön sovelluskauppaan pääsee käsiksi Internet@tv-alustan kautta, joka tulee löytymään televisioiden ohella Samsungin Blu-ray-soittimista ja kotiteatterijärjestelmistä. Alusta löytyy kaikista televisiomalleista 6-sarjasta lähtien, jonka lisäksi uusimmat Internet-palvelut voi päivittää myös joihinkin vanhempiin malleihin.

Samsung Appsistä voi ladata sekä ilmaisia että maksullisia sovelluksia, joiden kautta on mahdollista käyttää erilaisia Internet-pohjaisia palveluita. Tarkemmin valikoimasta ei vielä kerrottu, mutta tarjonta tulee joka tapauksessa vaihtelemaan maittain.

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!