Sony Ericssonilta sittenkin lisää Windows Mobile -puhelimia?

Japanilaisruotsalaisen Sony Ericssonin on arveltu keskittyvän tulevissa älypuhelimissaan ainoastaan Symbianiin ja Google Androidiin, mutta viimeisimmän huhun perusteella näin ei kuitenkaan ole. Verkkoon vuotaneet kuvat paljastavat yhtiön valmistelevan markkinoille kompaktia Windows Mobile -puhelinta QWERTY-näppäimistöllä ja kosketusnäytöllä.

Sony Ericsson Faith -koodinimellä Internetissä pyörivä puhelin kuuluu tietojen mukaan yhtiön ympäristöystävällisten GreenHeart-puhelinten joukkoon. Sen keskeisimmät ominaisuudet ovat HSDPA, 2,4 tuuman QVGA-kosketusnäyttö, WiFi, A-GPS, microSD-muistikorttipaikka ja 3,2 megapikselin kamera. Käyttöjärjestelmänä toimii Windows Mobilen niin sanottu 6.5.3-versio, joka tekee Microsoftin uusimmasta mobiilialustasta entistä sormiystävällisemmän.

Puhelin saapuu myyntiin tietojen mukaan mustana ja hopeisena. Sen hinta jäänee varsin kohtuulliselle tasolle ja näillä näkymin Faith saattaa hyvinkin muodostua Sony Ericssonin edullisimmaksi älypuhelimeksi. Uutukaisen julkistus saattaisi tapahtua helmikuussa MWC-messuilla.

Lähde: DailyiPhoneBlog

3 kommenttia

  1. Jos nyt ollaan pikkutarkkoja, niin tarkoitit varmaan A-GPS, etkä A-GSP.

  2. Onkohan Microsoftin dollareilla ollut osuutta asiaan…

Kommentointi on suljettu!