Nokia Software Updater päivittyi Windows 7 -aikakauteen

Nokia on julkaissut ensimmäisen julkisen beta-version Nokia Software Updater -sovelluksen tulevasta päivityksestä, joka tuo mukanaan tuen Microsoftin Windows 7 -käyttöjärjestelmälle. Kyseessä on suomalaisvalmistajan sovellus, jolla käyttäjä voi päivittää Nokia-puhelimensa ohjelmiston tuoreimpaan saatavilla olevaan versioon. Tähän asti ohjelma on toiminut ainoastaan Windows XP– ja Vista-käyttöjärjestelmillä.

Yhtiön mukaan testiversio on jo lähellä valmista tuotetta, jonka odotetaan pääsevän levitykseen muutaman viikon sisällä. Sitä ennen Nokia toivoo kuulevansa käyttäjiltä mahdollisista USB-yhteysongelmista, jos sellaisia tulee eteen.

Windows 7 -tuellinen Nokia Software Updater -sovellus löytyy Beta Labsistä.

Lähde: Nokia Beta Labs

3 kommenttia

  1. Suurin ongelma on se, että sovellusta ei ole saatavilla muille alustoille. Esimerkiksi jatkuvasti kasvavat Mac- ja Linux-käyttäjäkunnat tarvitsisivat sovelluksen. Itse käyttäisin paljon mieluummin Nokian laitteita, jos kaikki tarvittavat sovellukset toimisivat Macilla niin kuin pitää.

    1. Mac-versio on toiveissa täälläkin. 🙂 Yksi suurimmista syistä miksi käytän iPhone on sen mainio integroituminen yhteen Macin kanssa…

  2. Linux on laskenut ja Mac on vieläkin yksi numeroisella prosentilla. 😉 Niin tottakai se focus on Win7, koska se tulee olemaan valtavirta. Sen jälkeen ruvetaan katselemaan muita vähemmän suosittuja käyttiksiä.

    Kun koko Ovi Suite on käännetty Qt:lla, niin luulisi olevan nättipyöräyttää siitä Mac ja Linux portit. Mutta kyllä tuo Ovi Suite on paljon parempi ku vanha PC Suite.

Kommentointi on suljettu!