Ohut Android-puhelin QWERTY:llä ja suurella näytöllä: Inbrics M1

Matkapuhelinmarkkinoille rynnistää uusi tekijä nimeltään Inbrics, joka demosi hiljattain päättyneessä CES 2010 -tapahtumassa tulevaa M1-puhelintaan. Kyseessä on Android 1.5 -pohjainen laite, jonka mielenkiintoisimmat ominaisuudet ovat ehdottomasti viisirivinen QWERTY-näppäimistö ja 3,7 tuuman kosketusnäyttö, joka on tarkkuudeltaan 800 x 480 pikseliä.

Ainutlaatuisen Inbrics M1:stä tekee sen poikkeuksellisen ohut rakenne. Uutuus onkin todennäköisesti tämän hetken ohuin QWERTY:llä varustettu Android-puhelin, sillä se on vain 12,7 millimetriä paksu.

Puhelimen ominaisuuksiin lukeutuvat takana oleva kolmen megapikselin kamera, edessä sijaitseva VGA-kamera, 16 gigatavun sisäinen muisti, microSD-muistikorttipaikka ja Samsungin 800 megahertsin suoritin. Ohjelmistopuolelta löytyy yhtiön oma käyttöliittymä, joka sisältää useita Applen tuotteista tuttuja elementtejä. Yhtiö on lisännyt mukaan myös paljon USA:n markkinoita koskettavia palveluita, joilla Inbrics uskoo herättävänsä asiakkaiden kiinnostuksen laitetta kohtaan.

Inbrics M1 saapuu Yhdysvaltojen markkinoille näillä näkymin maaliskuussa. Sitä ennen yhtiön tavoitteena on päivittää puhelimessa pyörivä Android-käyttöjärjestelmä versioon 2.0.

http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/1015/

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. En veikkaa tälle laitteelle kovin kummoista menestystä, mutta tämä form factor tulee varmasti olemaan monen matkapuhelinjätin seuraava kehittymisaskel.

Kommentointi on suljettu!