Apple iPhone 3GS ja Google Nexus One rinnakkain videotestissä

TechnoBuffalo on kuvannut videotestin, jossa vierekkäin ovat Applen iPhone 3GS ja Googlen Nexus One. Molemmat kuuluvat alkuvuoden mielenkiintoisimpien kosketusnäyttöpuhelinten joukkoon, vaikka iPhone 3GS julkaistiin jo viime vuoden kesällä ja laitteet ovat teknisesti hyvin erilaisia.

Kattavassa videossa tarkastellaan 18 minuutin aikana puhelinten teknisiä ominaisuuksia, verkkoselaimia, tekstinsyöttöä, kustomointimahdollisuuksia ja käyttöliittymien yleistä nopeutta. Googlen superpuhelin pärjää hyvin iPhonea vastaan ja päihittää Applen osittain jopa käyttöliittymän nopeudessa, vaikkakin ero on hiuksen hieno. Kyseessä onkin tasavahva kaksikko, jonka väliltä joutuu valitsemaan puhelimen omien mieltymystensä ja painotustensa mukaan.

Nexus Onen merkittävimpiä ominaisuuksia ovat 3,7 tuuman kosketusnäyttö, yhden gigahertsin Snapdragon -suoritin, microSD-muistikorttipaikka, WiFi, A-GPS ja Android 2.1 -käyttöjärjestelmä. Applen iPhonen varustukseen kuuluu 16 tai 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa, 600 megahertsin suoritin, 3,5 tuuman kosketusnäyttö, WiFi ja A-GPS.

Lähde: TechnoBuffalo