Teleoperaattori 3: HTC Bravo valikoimiin jo maaliskuussa

Googlen Nexus One ei luultavastikaan saavu Suomeen vielä hetkeen, mutta onneksi markkinoille on ilmaantumassa muitakin vaihtoehtoja. Teleoperaattori 3:n Ruotsin osastosta nimittäin kerrotaan Facebook-kanavan kautta, että huhuissa aiemminkin pyörinyt HTC Bravo olisi saapumassa sen valikoimiin jo maaliskuussa. Kyseessä on mielenkiintoinen tieto, sillä aiemmin uutuuden on odotettu saapuvan kauppoihin huhtikuussa.

HTC Bravo on nettiin vuotaneiden tietojen perusteella hyvin pitkälti identtinen Nexus Onen kanssa, jonka valmistajana taiwanilaisvalmistaja myöskin toimii. Merkittävimmät erot löytynevät ulkoisesta olemuksesta ja Sense-käyttöliittymästä, jonka rakentamisessa HTC on painottanut erityisesti sosiaalisia ominaisuuksia.

Puhelimen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 3,7 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö (800 x 480 pikseliä), yhden gigahertsin Snapdragon-suoritin, HSPA, Bluetooth 2.1, A-GPS, kompassi, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka, viiden megapikselin kamera ja LED-salama. Käyttöjärjestelmäversiona on mitä todennäköisimmin Android 2.1.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

  1. Kilpailu hyödyttää meitä kuluttajia.

    Tuossa puhelimessa taitaa olla yläosassa 5 LED-valia, joilla ilmaistaan akun varausastetta. IMHO aika turha hieman akkuakin kuluttava ominaisuus, koska sen varaustilanteen näkee näytöltäkin.

    1. Totta. Jännittävää nähdä, mihin hintaan tämä tulee lopulta kauppoihin.

  2. Kyllä, itellä heti ensimmäisistä kosketusnäytöllisistä puhelimista aina parin-kolmen viikon välein tulee sellanen fiilis, että pakko saada! E65 atm käytössä. Oon pystyny itteeni pidätteleen, mutta Android+HTC Sense+Open source on aika jumalaista, että tuskin pystyn enää pidätteleen itteeni ostossa, toivotaan myös, että puhelin tulee halpana kytkynä unlockattuna joten vois ostaa 0,2€ / kk 24kk ajan.(ostaa puhelimen kokohintana, mutta silti halvempi mitä aivan perus maksavan liittymän ostaa ja ei tarvitse tavallaan sitoutua sopimukseen ollenkaan ja voi pitää oman vanhan numeronkin.

Kommentointi on suljettu!