Näillä ohjeilla Nokia N900:n selain toimii pystytilassa

Nokian vastikään julkistama päivitys N900-puhelimelle sisälsi uusia ominaisuuksia ja rutkasti parannuksia laitteen vakauteen, suorituskykyyn ja käytettävyyteen. Virallisten korjausten lisäksi mukaan on ujutettu myös hieman epävirallisempi toiminto, jonka aktivoiminen tuo laitteen verkkoselaimeen tuen pystytasolle.

Piilotettu ominaisuus on vielä keskeneräinen ja se on luultavasti mukana vain kokeilumielessä. Sen aktivoiminen ja poistaminen on kuitenkin sen verran helppoa, että sitä voi tarvittaessa kokeilla ilman suurempaa vaivaa. Pystytilan verkkoselaimeen voi tuoda painamalla yhtä aikaa Ctrl-, Shift- ja O-näppäimiä. Tilan saa pois päältä toistamalla saman näppäinyhdistelmän uudelleen.

Ominaisuudesta vihjaisi MobiiliBlogissa ensimmäisenä nimimerkki Hornis. The Nokia Blog on julkaissut aiheesta lisäksi videon, joka löytyy yltä.

4 kommenttia

  1. Hmph. Sen olisi pitänyt jo julkaisuhetkelläkin toimia myös pystytilassa.

    1. Tästäkin voi kuule olla niin montaa mieltä. Henkilökohtaisesti en näe mitään iloa pystytilasta selaimen kanssa. Itse aktivoin pystytilan enkä käytä sitä koskaan. No need

  2. Tällä alalla tuo ”jo julkaisuhetkellä” vaan tarkoittanee sitä, että julkaisu venyy helposti niin, että muut ominaisuudet vanhentuvat. Kyseessä ei kuitenkaan ole mitenkään välttämätön ominaisuus.

  3. Tätä on odotettu, toiminut nyt yhden illan testissä hienosti, kiitos neuvosta.
    Todella hyödyllinen, hienoa! Kyseessä ON välttämätön ominaisuus!
    PS. Seurasin Helsingin lentoasemalla kännykällä surffaajia, lähes kaikki käyttivät kännykkää pystytilassa.

Kommentointi on suljettu!