Nokia Ovi -lehdistötilaisuus torstaina – yhtiö lupaa suuria uutisia

Maailman johtava matkapuhelinvalmistaja Nokia on kutsunut joukon median edustajia 21. tammikuuta pidettävään lehdistötilaisuuteen, joka liittyy yhtiön Ovi-palvelukokonaisuuteen. Suomalaisvalmistaja lupaa paljastavansa Lontoossa pidettävässä tilaisuudessa suuria uutisia, mutta pitää yksityiskohdat vielä omana tietonaan.

Todennäköisesti kuluvan viikon torstaina tullaan näkemään uusi versio Ovi Store -ohjelmistokaupasta, jota Nokian tiedetään työstävän. Projekti kulkee nimellä Ovi Store 2.0. Se tulee tietojen mukaan olemaan komponenteiltaan noin 75 prosenttisesti täysin uusi ja sisältämään merkittäviä muutoksia käyttöliittymään, käyttönopeuteen ja sovellusten löydettävyyteen.

Nokia Ovi -lehdistötilaisuudessa puhumassa ovat Anssi Vanjoki ja Mark Loughram. Viralliset julkistukset tehdään 11.30 Suomen aikaa.

Lähde: Engadget

10 kommenttia

 1. Vuosikausia olemme saaneet Nokialta vain tyhjiä lupauksia, vieläkään ei ole konkreettista vastinetta iphonelle. Ovi palvelukin on flopannut pahasti, ei Nokian johdolta kannata odottaa mitään.

  1. @ P.V

   Kuinka paljon se Apple sulle oikeen maksaa? Eikö sulla nyt todellakaan ole koskaan mitään muuta saniottavaa, kun jokaisen uutisen kohdalla tommosta tryhjänpäivästä bullshittia.

   1. Sattuuko todella totuus sinuun noin paljon?

  2. ”valitettavasti” olen samaa mieltä kanssasi… nokian johto on menettänyt uskottavuutensa!

   toivottavasti tää yx tollo (a.v) ei taas pudota nokian kurssia niikuin on lähes joka kerta käynyt kun SE on avannut suunsa… kallis mies osakkeenomistajan kannalta!!!

   t. osakkeenomistaja

 2. Olen uutisen kanssa samaa mieltä siinä, että tuo julkistustilaisuus liittyy todennäköisesti Ovi Store 2.0:n.

  Toinen mahdollnen mikä tulee mieleen on Nokian videokaupan julkistaminen. Nokiahan on puuhannut jo jonkin aikaa videokauppaa, josta voisi saada ostettua mm. televisoosarjojen jaksoja ja elokuvia.

 3. Noh miljoona päivittäisellä latauksella OVI store ottaa helposti toisen sijan app store kisassa, mutta appleen on vielä matkaa.
  Paljon app storea tärkeämpi asia taas tullaan näkemään Qt kanssa kun Maemo 6/Harmattan ja Symbian^4 saa saman app platformin.

  Tällöin kun saadaan Maemo jolla on jo enemmän ohjelmia saatu 2kk kuin WebOS:lla vuodessa ja Symbianin levinneisyys on mahdollisuudet mihin vain, mutta se nähdään sitten myöhemmin 😉

 4. Voi kun Mokia keskittyisi joskus tuotteiden laadun parantamiseen, eikä vain lisäpalvelujen määrän kasvattamiseen.

 5. Itse toivoisin, että kaikki Ovi palvelut ja ohjelmistot (lue: Nokia Ovi Suite) menettäisivät Beta-palvelun tuntumansa. Palvelut joutuisasti toimiviksi jo! Sen lisäksi toivon että N900 luettaisiin viimein Ovi palveluissa Nokian omaksi laitteeksi, jotta pääsisin varmuuskopioimaan tämän kalenterini Nokian palvelimille. Nokian palvelut ovat kaikista kätevin palvelu mitä käyttää jos on Nokian laite, kunhan itse käyttömukavuus ja yhteensopivuus ei jatkuvasti pissisi silmään.

  Pettymyksenkin uhalla odotan innolla mitä Nokia julkistaa tänä torstaina.

  Pientä epäilyksen varjoa minulle langettaa kuitenkin tieto Applen julkistustilaisuudesta tammikuun lopussa. Tuntuu, että tämä Ovi julkistustilaisuus on kiirehditty tapahtumaan hyvissä ajoin ennen sitä, jolloin Applen tilaisuus ei vie kaikkea huomiota. Toisaalta Nokialla on ollut tulipalokiire viimeiset 12kk, ja sen seurauksena on ollut melko liuta pettymyksiä…

 6. Elisan uutisissa maininta, paikat ja aikataulut pikkusen hakusessa. Sivujen laadinnassa kehitettävää.

Kommentointi on suljettu!