Samsungin uusi Shark-puhelinmallisto keskittyy sosiaalisiin ominaisuuksiin

Samsung tuo markkinoille tammikuun aikana kolme perustason puhelinta, jotka kuuluvat uuteen Shark-mallistoon ja tunnetaan nimillä Shark S5350, Shark 2 S5550 ja Shark 3 S3550. Yhtiö kehuu uuden malliston suuntautuvan käyttäjille, jotka vaativat tyylikkyyttä, hyviä multimediaominaisuuksia ja käyttävät aktiivisesti sosiaalisia palveluita.

Jokaisesta puhelimesta löytyy pikakuvakkeet muun muassa Facebook-, MySpace– ja Bebo-palveluihin, jolloin niihin pääsee käsiksi mahdollisimman nopeasti. Samsung Communities -sovelluksella käyttäjät voivat jakaa kuvia ja videoita helposti sosiaalisiin palveluihin.

Kuvassa vasemmalla esiintyvä Shark S5350 on sarjan ainoa niin sanottu candybar-puhelin. Sen merkittävimpiä toimintoja ovat 2,2 tuuman QVGA-näyttö, HSDPA 3,6Mbps, 3,2 megapikselin kamera, Bluetooth 2.1, FM-radio ja microSD-muistikorttipaikka. Kokoa laitteelta löytyy 115,2 x 46,7 x 11,9 millimetriä ja se painaa 99,2 grammaa.

Samsung Shark 2 S5550 sijoittuu kuvassa keskelle. Se on ominaisuuksiltaan hieman yllä esiteltyä S5350:aa kehittyneempi. Puhelimen näyttö on 2,2 tuumaa ja se hyödyntää AMOLED-tekniikkaa. Kamera on kohentunut viiteen megapikseliin ja mukana on automaattitarkennus ja LED-salama. Kooltaan Shark 2 on 101,8 x 48,7  x 14,8 millimetriä ja se painaa 99 grammaa.

Joukon viimeisin eli Shark 3 S3550 on teknisesti kaikkein vaatimattomin. Siitä löytyy kahden tuuman QVGA-näyttö, GPRS, kahden megapikselin kamera, FM-radio, Bluetooth 2.1 ja microSD-muistikorttipaikka. Kokoa laitteella on 95,8 x 45,8 x 14,4 millimetriä ja painoa löytyy ainoastaan 79 grammaa.

Lähteet: SlashGear & Engadget

2 kommenttia

  1. ”Samsungin uusi Shark-puhelinmallisto keskittyy sosiaalisiin ominaisuuksiin”

    Taitaa nykyään vähintään 90% julkaistuista puhelimista markkinoinnin mukaan ”keskity sosiaalisiin ominaisuuksiin”. Ei siinä sinänsä mitään pahaa, mutta eikö puhelin noin lähtökohtaisestikin keskity juurikin sosiaaliseen kanssakäymiseen.

  2. Kas kun tällaisiakin puhelimia myydään muuallakin kuin kehitysmaissa :p Moni haluaa nykyään puhelimen suurella kosketusnäytöllä.

Kommentointi on suljettu!