Videoesittelyssä First Else -kosketusnäyttöpuhelin

Viime vuoden marraskuussa ensimmäistä kertaa MobiiliBlogissa uutisoidusta First Else -kosketusnäyttöpuhelimesta on julkaistu nettiin mielenkiintoinen ja selkeä video Intomobile.com-verkkosivuston toimesta. Videolla käydään hyvin läpi puhelimen erikoinen käyttöliittymä, joka tähtää yhden käden käytettävyyteen ja futuristiseen ilmeeseen.

Israelilaisen Else-yhtiön uutuuspuhelimen ominaisuuksia ovat Linux-pohjainen käyttöjärjestelmä, OMAP 3430 -alusta, HSDPA, viiden megapikselin kamera ja 3,5 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö, joka yltää 854 x 480 pikselin tarkkuuteen. Mukana on myös A-GPS, WiFi ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Sisäistä tallennustilaa puhelin tarjoaa näillä näkymin 16 gigatavua. Kooltaan laite on 115,6 x 56,6 x 13 millimetriä.

Videossa yhtiön toimitusjohtaja kertoo First Elsen saapuvan markkinoille mahdollisesti toisen vuosineljänneksen aikana, eli huhti-kesäkuussa. Lisää tietoja puhelimesta löytyy aikaisemman uutisemme kautta.

Lähteet: IntoMobile & DailyMobile