Google Android 2.1:n uudet ominaisuudet selkeästi videolla

Googlen mobiilikäyttöjärjestelmän tuoreimman 2.1-version ominaisuuksia on sivuutettu useissa uutisissa, mutta nyt on aika pyhittää aiheelle hieman enemmän tilaa. Kyseessä on melkoisen merkittävä päivitys, joka sisältää kohtalaisen vähän varsinaisia uusia toimintoja, mutta keskittyy sitäkin enemmän kiillottamaan ja hiomaan käyttöliittymää tyylikkäämmäksi.

TechnoBuffalon Jon Rettinger on kuvannut aiheeseen liittyen loistavan videon, jossa katsastetaan Android 2.1:n uudet ominaisuudet. Mainitsemisen arvoisia ovat ainakin animoidut taustakuvat, 3D-elementein tyylitelty sovellusvalikko, Gmail-sovelluksen uudet toiminnot, kiillotettu galleria-sovellus ja uudet widgetit.

Useiden näyttävyyttä lisäävien kikkojen ohella mukaan on eksynyt eräs käytettävyydenkin kannalta merkittävä parannus. Uuteen alustaan on nyt sisäänrakennettuna Speech to Text -toiminto, joka muuttaa puheen tekstiksi. Toimintoa voi hyödyntää kaikissa tekstinsyöttöä vaativissa tilanteissa.

Lähde: TechnoBuffalo

1 kommentti

  1. Kiva, että tulee uusia versioita Androidista. Kivaa ei ole, että HTC lupailee aina uuden version tultua, että joo kyllä me päivitetään Heroon tuo…..eipä ole päivitelleet.

Kommentointi on suljettu!