Garmin-Asusin ensimmäinen Android-puhelin julki MWC:ssä?

Navigointiyhtiö Garminin ja tietokonevalmistaja Asusin yhteistuumin kasaama matkapuhelinyksikkö on viettänyt hiljaiseloa viime kuukaudet. Garmin-Asus sai monien mutkien kautta vihdoin vuoden 2009 loppupuoliskolla Nuvifone G60– ja Nuvifone M20 -mallit myyntiin, mutta sen jälkeen yhtiöstä ei ole juurikaan kuultu.

Yhteisyrityksen hiljaiselo ei tule kuitenkaan jatkumaan enää pitkään, sillä seuraavan puhelinjulkistuksen pitäisi tapahtua jo ensi kuussa. Asusin toimitusjohtaja Benson Lin kertoo, että Garmin-Asusin ensimmäinen Android-puhelin esitellään helmikuussa MWC:ssä. Koko vuoden suunnitelmista paljastetaan sen verran, että tarkoitus on saada markkinoille kaikkiaan 4-5 uutta puhelinta.

Mobile World Congress -tapahtumassa nähdään oletettavasti myös toinen puhelin, joka kulkee nimellä M10. Kyseessä on Windows Mobile 6.5 -pohjainen älypuhelin, jonka varustukseen kuuluvat 600 megahertsin suoritin, 3,5 tuuman resistiivinen WVGA-kosketusnäyttö, viiden megapikselin kamera ja GPS-yhteys. Uutuuden pitäisi saapua Taiwanin markkinoille helmikuussa noin 440 dollarin hintaan.

Lähde: Engadget