LG Apollo – liian hyvä ollakseen totta?

Spekulointi Windows Mobile 7 -käyttöjärjestelmän ympärillä siirtyy rautatasolle. Villit huhut väittävät, että LG Apollo -koodinimellä kulkeva laite olisi yksi ensimmäisistä Microsoftin uuden sukupolven mobiilijärjestelmällä varustetuista puhelimista. Tieto ei sinällään yllätä, koska korealaisvalmistaja kuuluu Windows Mobilen suurimpiin tukijoihin ja on vihjaillut seiskaversiolla varustettuja puhelimia markkinoille tämän vuoden puolella.

Nettiin vuotaneiden tietojen mukaan LG Apollo olisi merkittävä hyppäys eteenpäin nykypäivän huippumalleista. Ominaisuudet kuulostavat jopa niin hyvältä, että ne saavat toisaalta epäilemään niiden todenperäisyyttä. Puhelinta odotetaan markkinoille kuitenkin vasta elo-syyskuussa, joten siihen mennessä tekniikka ehtii tehdä loikkauksen eteenpäin.

Puhelimen merkittävimmät ominaisuudet ovat Qualcommin 1,3 gigahertsin prosessori, 10 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, 720p-tason videokuvaustoiminto ja 3,8 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on huimat 1280 x 720 pikseliä. LG Apollon näytön tarkkuus olisi toteutuessaan miniläppäreiden tasoa.

LG Apollon muita ominaisuuksia ovat huhun mukaan ainakin yhden gigatavun RAM-muisti, microSD-muistikorttipaikka, WiFi ja CDMA- sekä GSM-yhteydet.

Lähde: WMExperts

3 kommenttia

  1. Aika jännän kuuloinen resoluutio tuon kokoiselle näytölle. Mutta ehkäpä se onnistuu.

    Tekisi mieli myös tietää että millainen akku pyörittää tällaista laitetta. 🙂

Kommentointi on suljettu!