Sony Ericsson Vivaz esittäytyy videolla

Vastikään esitellystä Sony Ericsson Vivaz -kosketusnäyttöpuhelimesta on tippunut verkkoon yhtiön omaa käsialaa oleva video, jossa käydään pikaisesti läpi uutuuspuhelimen keskeiset ominaisuudet. Vivaz on Sony Ericssonin toinen Symbian^1-pohjainen puhelin, joka saapuu kauppoihin kevättalvella.

Kiinnostavaksi yhtiön videon tekee sen käyttöliittymää käsittelevä osio. Puhelimesta löytyy Satiosta tuttu viisi näkymää käsittävä työpöytä, joka on uutukaisessa muuttanut muotoaan monipuolisempaan suuntaan. Sony Ericsson kertoo integroineensa Flash Lite 3.0:n osaksi työpöytää, joka mahdollistaa erilaisten Flash-sovellusten asettamisen näkymiin. Puhelimesta löytyy valmiina Twitter-sovellus, joka on rakennettu Flash Lite 3.0:n avulla.

Sony Ericsson Vivazin tekniikkapuolta hallitsee 720 megahertsin suoritin, 3,5 tuuman kosketusnäyttö ja 8,1 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, jolla onnistuu myös 720p-tason videokuvan nauhoittaminen.