HTC HD2 saamassa lisävarusteena paremman akun jalustalla

Kapasitiiviselle kosketusnäytölle suunnattu stylus-kynä ei ole ainut mielenkiintoinen lisävaruste viime vuoden lopulla kauppoihin rantautuneelle HTC HD2:lle. Valmistajan suunnitelmissa on nimittäin tuoda huippupuhelimelleen parempitehoinen akku, joka on varmastikin mieluinen lisä osalle HD2:n käyttäjistä.

Taiwanilaisvalmistaja toimittaa HD2:n mukana 1230 mAh:n akun, joka pitää puhelimen muotoilun ohuena ja antaa mukavasti toiminta-aikaa. Jos akun kestoa kuitenkin kaipaa lisää ja hieman pullisteleva takakuori ei häiritse, on yllä oleva lisävaruste harkitsemisen arvoinen.

Paketin mukana toimitettavan akun luvataan tuplaavan nykyisen virtalähteen tarjoaman toiminta-ajan, joten hieman yli 60 euron hinta ei välttämättä ole liian suuri. Lisäksi pakettiin kuuluu uudelleenmuotoiltu takakuori, jonka erikoisuutena on jalusta. Sen avulla HD2:n saa mukavasti pöydälle nojaamaan vaikkapa YouTuben katselua varten.

Lisävarustetta kauppaa ennakkoon ainakin Iso-Britanniassa toimiva Clove-verkkokauppa. Toimituksien pitäisi käynnistyä helmikuun aikana.

Lähde: Engadget