HTC HD2:n tehot kasvoivat USA:n markkinoita varten

Tehokkaaksi tunnettu HTC HD2 saa lisää voimaa sisuksiinsa valmistautuessaan rantautumaan Yhdysvaltojen matkapuhelinmarkkinoille T-Mobile-operaattorin avustuksella. Varsinaista laskentatehoa puhelin ei ole saanut lisää, mutta RAM-muistin määrä on kasvanut Euroopassa myytävän variantin 448 MB:stä 576 MB:hen ja ROM-muistin määrä on tuplaantunut kokonaiseen yhteen gigatavuun. Muutosten vaikutus näkynee suurien sovellusmäärien kanssa, jolloin runsas käyttömuisti on tarpeen.

Suorituskykyisemmän tekniikan lisäksi USA:n markkinoille suunnistava HD2 on meillä myytävää versiota paremmin varusteltu. Myyntipaketin vaatimaton kahden gigatavun microSD-muistikortti on korvattu 16 gigatavun kortilla, joka on mainio lisä taiwanilaisvalmistajan huippupuhelimen varustukseen.

MobiiliBlogin testipenkin aivan hiljattain läpäissyt HD2 on markkinoiden mielenkiintoisimpien kosketusnäyttöpuhelinten joukkoon lukeutuva laite. Siitä löytyy muun muassa yhden gigahertsin prosessori, Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä ja 4,3 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 800 x 480 pikseliä.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

  1. Puolen gigan RAM-muisti olisi kyllä ihan kiva. Muistien hinnatkin varmasti alkaa laskea kun tollaset alkaa yleistyä.

    1. Nykyäänhän älypuhelimissa on yleensä 128Mb tai 256MB RAM-muistia, joten tuo on kyllä selkeä parannus.

Kommentointi on suljettu!