Nexus Onen sovellukset videokatsauksessa

Kiinnostavista videokatsauksista ja -arvosteluista tunnetun Brandon Minimanin käsissä on tällä kertaa 5. tammikuuta lanseerattu Nexus One. Google-puhelimesta on julkaistu reilun kymmenen minuutin mittainen video, jonka aihealueena on laitteen ohjelmisto. Katsauksessa on paljon hyvää tietoa Android 2.1:n mukana tulevista ohjelmista, joten se kiinnostaa varmasti myös niitä, jotka odottelevat käyttöjärjestelmän tuoreinta versiota omaan puhelimeensa päivityksen muodossa.

Videossa vilahtavat ainakin kalenteri, Android Market, yhteystiedot, sähköposti ja YouTube-sovellus. Jos tiedonnälkää jäi edelleen, kannattaa vilkaista aiemmin MobiiliBlogissa julkaistu Jon Rettingerin video, joka keskittyy täysin Android 2.1:n uudistuksiin aikaisempiin versioihin nähden.

Google Nexus One on 3,7 tuuman kapasitiivisella kosketusnäytöllä varustettu puhelin, jota hakukonejätti itse kutsuu termillä superpuhelin. MobiiliBlogin kaikki uutiset laitteeseen liittyen löytyvät täältä.