Uudistunut Ovi Kartat -navigointisovellus saatavilla Nokia N97:lle

Uudistuneen Ovi Kartat -sovelluksen lanseerauksen yhteydessä useat käyttäjät ihmettelivät, miksi Nokia oli jättänyt Symbian-malliston lippulaivan eli N97:n pois tuettujen laitteiden listalta. Kauaa puhelimen omistajat eivät onneksi joutuneet puutetta harmittelemaan, sillä viime viikolla lanseerattu uusi Ovi Kartat on nyt myös saatavilla Nokia N97:lle.

Ilmaisen auto- ja kävelynavigoinnin sisältävän Ovi Kartat -palvelun voi ladata suoraan N97:n omalla Ohjelmiston päivitys -sovelluksella. Sitä ennen kannattaa varmistaa, että puhelimessa on 2.0.x-ohjelmistoversio, koska muutoin uusi navigointiohjelmisto ei ole laitteeseen saatavilla. Nokia N97:n ohjelmiston voi päivittää Software Updater -sovelluksella tietokoneen kautta tai verkon yli näiden ohjeiden avulla.

21. tammikuuta esitelty ilmaisen navigointipalvelun kattava Ovi Kartat on osa Nokian strategiaa, jonka avulla se pyrkii johtavaksi toimijaksi mobiilikartoissa, navigoinnissa ja paikkatietoa hyödyntävissä palveluissa. Uusi ohjelmisto on saatavilla N97:n myötä yhdelletoista Nokian puhelimelle. Lisää tuettuja laitteita on yhtiön mukaan luvassa seuraavien viikkojen aikana.

Lähde: Nokia Conversations