Ovi Maps Racingissä pääsee kurvailemaan tutuissa ympyröissä

Nokia on tuonut saataville Ovi Store -sovelluskauppaan yhtiön omaa käsialaa olevan pelin nimeltään Ovi Maps Racing. Kyseessä on niin sanottu autopeli, mutta tarjolla ei kuitenkaan ole aivan perinteistä kaahailua.

Nokia on yhdistänyt peliinsä Ovi Maps -karttapalvelun, jonka myötä ratoja voi luoda vaikkapa omista kotikaduista. Jos omat ympyrät käyvät liian pieniksi, voi omaa nopeutta lähteä kokeilemaan myös Euroopan suurkaupungeissa. Käyttäjälle annetaan hyvin vapaat kädet ratoja luodessaan, joten samoja ympyröitä ei joudut kiertelemään kyllästymiseen asti.

Ovi Maps Racing on ladattavissa täysin ilmaiseksi Ovi Storesta. Sovellus tukee Nokian Symbian-pohjaisia kosketusnäyttöpuhelimia.

Lähde: Nokia Conversations

4 kommenttia

  1. Hitto jotkut kaahaa kovaa pelin mukana tulleella valmiilla Helsinki-radalla 🙂 Itsellä enkat jotain 1:30:00 🙂 Tola ei pääse viel ees 30 parhaan joukkoon… 😛 Eli pitää viel harjotella 🙂

  2. oisi vain laitettu jonkinlainen vapaajo tohon, et pystyis ajelmaan vapaasti suomessa ja muualla maailmassa. tosta radasta kun tulee liian lyhyt 🙁 . sain justiinsa oman suoran katuni tohon radaksi ja sit loppu tila kesken. ois vielä jotain parannettavaa…

  3. Samanlainen paikkatiedon jako on ollut myös Sony Ericssonin käyttämällä Wayfinderilla nyt pari vuotta Facebookissa. Nimellä Localmate.

Kommentointi on suljettu!