Samsungilta kohtuuhintainen tupla-SIM-puhelin Suomen markkinoille: C5212

Korealainen elektroniikkajätti Samsung tuo maaliskuussa Suomen markkinoille uuden C5212-puhelimen, joka sisältää kaksi SIM-korttipaikkaa. Puhelimessa on mahdollista käyttää kahta matkapuhelinliittymää yhtä aikaa, joka tekee siitä oivan vaihtoehdon muun muassa työkäyttöön ja paljon matkustaville.

Valmistaja kehuu tehneensä kahden SIM-kortin käyttämisestä puhelimessaan mahdollisimman helppoa. Molemmat liittymät saa käyttöön yhtä aikaa, mutta halutessaan toisen voi sulkea pois päältä. C5212:n sivulla on näppäin, jolla voi valita käyttöön haluamansa liittymän. Lisäksi toimintoihin kuuluu ajastus, jolla valitsemansa liittymän saa käyttöön tiettyyn kellonaikaan.

Samsung C5212:ssa käyttäjä pääsee käsiksi molempien liittymien yhteystietolistoihin yhdellä kertaa, vaikka ainoastaan toinen SIM-korteista olisi aktiivisena. Käyttökokemusta parantamassa on mahdollisuus määrittää molemmille liittymille omat soittoäänet. Uutuudella voi puhua neljää puhelua samanaikaisesti – kahta yhdellä SIM-kortilla.

Tekniikkapuolelta löytyy EDGE, 2,2 tuuman näyttö, mediasoitin, 1,3 megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka ja FM-radio. Kokoa C5212:lla on 112,7 x 48,6 x 14,3 millimetriä ja se painaa 98,7 grammaa.

Samsung C5212:n hinta pyörii 169 euron tuntumassa.

3 kommenttia

  1. Jahas no johan näitä dual-simmi puhelimia on odoteltukkin.

    Itsellä vaan käyttö olisi tämänlaista: toinen liittymä puhumista varten, toinen datapalveluita varten. Täten voisi hyödyntää kahden operaattorin tarjouksia ja ’tehdä oma liittymä’ kaikesta tästä tarjonnasta mitä löytyy. 🙂 Datasiirtoa ajatellen tarvitsisin kuitenkin huomattavasti kehittyneemmän laitteen, ja ainakin meikäläiseltä tupla-simmi puhelimia kysyneet ovat kaikki olleet pisnesmiehiä, jotka nimenomaan tarvitsevat vaihtaa puhelimeensa toisessa maassa datapalvelut sisältävän SIM-kortin.

    1. Olisi kieltämättä mukava nähdä kunnollinen älypuhelin kahdella SIM-paikalla. Ihme, että näitä pukataan markkinoille niin vähän, vaikka kysyntää luulisi kuitenkin olevan…

  2. Kyseinen puhelin on ollut käytössä nyt keväästä lähtien. Ihan hyvä peruspuhelimeksi, mutta en henkilökohtaisesti tykkää esim. tekstareiden kirjoittamisesta kyseisellä laitteella. Nimittäin jo entuudestaan hidas kirjoitusvauhti hidastuu aika pahasti, kun viestin pituus menee yli kolmen viestin. Jos käyttää puhelintaan vain silloin tällöin lyhyehköihin viesteihin, ja yleensä ottaen puhumiseen, niin silloin tämä on ihan varteenotettava vaihtoehto. Kaksi korttia on ollut tässä alusta asti käytössä, toinen puhumiseen ja toinen tekstaamiseen.

Kommentointi on suljettu!