Symbian-pohjainen Sony Ericsson Vivaz toistamiseen videolla

Olisiko seuraavien kuukausien aikana tarkoitus vaihtaa uuteen Symbian-puhelimeen? Siinä tapauksessa perinteisten nokialaisten ohella kannattaa harkintaan laittaa myös kevättalvella myyntiin saapuva Sony Ericsson Vivaz, joka perustuu Symbian^1-käyttöjärjestelmään.

Sony Ericssonin tuoreen Symbian-puhelimen parhaimpiin puoliin kuuluu 8,1 megapikselin kamera, jonka ominaisuuksia ovat jatkuva automaattitarkennus ja HD-videotallennus. Ohjelmistopuolella huomiota herättää vahva Flash-tuki, jonka ansiosta työpöydälle voidaan asettaa Flash-sisältöä kuten videolla esiintyvät Pong-peli ja Twitter-sovellus. Kun pakettiin lisätään vielä 3,2 tuuman kosketusnäyttö, HSDPA, WiFi, GPS ja 3,5 millimetrin kuulokeliitin, ei kyseessä ole paperilla ainakaan hullumman kuuloinen Symbian-puhelin.

Vivaz saapuu kauppoihin tammi-maaliskuussa kahdeksan gigatavun muistikortin kera mustana, sinisenä, hopeisena ja rubiininpunaisena.