Nokia 6303i classic julkistettiin

Nokia tuo markkinoille kuluvan neljänneksen aikana edullisen 6303i classic -peruspuhelimen, joka jatkaa suositusta 6303 classic -mallista tutuilla linjoilla. Puhelin on muotoilultaan edeltäjänsä kaltainen, mutta tulee myyntiin uusien värivaihtoehtojen voimin, jotka ovat kultainen ja hopeinen.

Värien lisäksi i-lisämerkinnän nimeensä ansainnut uutuuspuhelin sisältää 6303 classiciin nähden paremman akkukeston ja laajemman tuen sosiaalisille palveluille. Yhtiön mukaan 6303i classic jaksaa soittaa musiikkia jopa 30 tuntia yhtä kyytiä ja puheaikaakin se tarjoaa mukavat kahdeksan tuntia yhdellä latauksella. Valmiusaikaa tälle S40-pohjaiselle laitteelle luvataan kolme viikkoa.

Nokia 6303i classicin ominaisuuksia ovat 2,2 tuuman QVGA-näyttö, EDGE, Bluetooth, 3,2 megapikselin kamera ja LED-kaksoissalama. Musiikkiominaisuuksia ovat täydentämässä FM-radio ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Uutukaisen veroton myyntihinta on 105 euroa. Nokia 6303 classicin hinta pyörii Suomessa tällä hetkellä noin 140 euron tuntumassa.

Lähde: Nokia Conversations

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!