Nokian ensimmäinen C-sarjalainen vuoti verkkoon: C5

Suomalaisen matkapuhelinvalmistaja Nokian arvellaan esittelevän muutaman viikon päästä Barcelonassa pidettävässä Mobile World Congress -tapahtumassa uuden C-mallisarjan. Mallistoon odotetaan näillä näkymin C3– ja C5-malleja, joista jälkimmäinen esiintyy yllä olevassa kuvassa.

Nokia C5 on perustason Symbian S60 -pohjainen älypuhelin. Sen ominaisuuksiin huhutaan lukeutuvan ainakin HSDPA, HSUPA, A-GPS, FM-radio, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka ja 3,2 megapikselin kamera. Näytöltä löytyy kokoa 2,2 tuumaa ja tarkkuutta 320 x 240 pikseliä.

Uuden C5-mallin vuoto antaa vahvan vihjeen siitä, että Cseries tulee sisältämään älypuhelimia ilman suurempia kikkailuja. Mallisarja vähentänee entisestään Nokian pitkään käyttämiä nelinumeroisia mallimerkintöjä, joiden joukosta löytyy paljon C5:n kanssa samaan kategoriaan sulautuvia puhelimia.

Lähde: DailyMobile

8 kommenttia

 1. Ja mitähän mieltä Citroen on noista mallinimistä?

 2. Tyylikäs peruspuhelin. Tämähän sijoittuu keskihintaluokkaan. Hyvin sopisi 2.puhelimeksi.

 3. Julli: Nokia C5 lienee hieman eri juttu kuin Citroen C5 🙂 .. Nooh, patonkiautoilijana ostaisin kyllä mielelläni Nokia Berlingo -merkkisen puhelimen 😀

 4. Eikö Nokian pitänyt skipata tämänvuotinen MWC. Vai oliko se jokin toinen tapahtuma jonka Nokia jättää tänä vuonna väliin?

  Tosiaankin peruspuhelin enkä heti näe, että mikä tämän uuden sarjan juju tulee olemaan. Ehkä uudempi käyttis on ainoa syy linjaston nimeämiseen? Tai ehkäpä tässä mallistossa tullaan jatkossa näkemään Nokian ’classic’ malliset puhelimet, eli nämä palikkamuotoilut.

 5. Tavallinen tylsä peruspuhelin, no kaipa näitäkin joku ostaa.

 6. Tää on varmaan nyt sitä, mistä Nokia puhui jokin aika sitten…Halpoja älypuhelimia, joissa tuo Ovi Kartat. Eli halvalla puhelin ja navigaattori…tulee ehkä toimimaan niille, jotka kaipaa ihan peruskäyttöön puhelinta, mutta on kiinnostuneita myös tuosta navigaattorista.

 7. ”Tyylikäs peruspuhelin.”
  Niin mikähän tässä on taas tyylikästä…?

Kommentointi on suljettu!