Nokian ilmainen Ovi Kartat kiinnostaa – latauksia jo yli 1,4 miljoonaa kappaletta

Tammikuun 21. päivä yleisölle lanseerattu uudistunut Ovi Kartat -sovellus on kerännyt kiinnostusta käyttäjien keskuudessa, selviää Nokian tuoreista tilastoista. Suomalaisvalmistaja kertoi 3. helmikuuta, että julkistuksen jälkeen sovellusta on ladattu jo yli 1,4 miljoonaa kertaa. Yhden miljoonan raja rikkoutui valmistajan mukaan jo viikon kuluttua julkistuksesta.

Uuden Ovi Kartat -palvelun merkittävin muutos aiempaan on sen maksuttomuus. Sovellus tarjoaa käyttäjille täysin ilmaisen auto- ja kävelynavigoinnin 74 maassa ja 46 eri kielellä.

Ovi Kartat -palvelu ladataan keskimääräisesti joka sekunti, vuorokauden ympäri”, sanoi Nokian Markets-yksikön johtaja Anssi Vanjoki. ”Kun julkistimme ilmaisen auto- ja kävelynavigointipalvelun, tiesimme että se tulee muuttamaan navigointitoimialan luonnetta. Navigointipalvelumme käyttäjämäärä kasvaa nopeammin kuin mitä osasimme odottaa.

Viisi eniten palvelua ladannutta maata olivat tammikuun lopussa seuraavat: Kiina, Italia, Iso-Britannia, Saksa ja Espanja. Viisi suosituinta Nokia-laitetta olivat puolestaan: Nokia 5800 XpressMusic, Nokia N97 mini, Nokia N97, Nokia 5230 ja Nokia E72.

Uudistunut Ovi Kartat tukee tällä hetkellä yhtätoista Nokian puhelinta: N97, N97 mini, 5800 XpressMusic, 5800 Navigation Edition, E52, E55, E72, 5230, 6710 Navigator, 6730 classic ja X6.

2 kommenttia

  1. Tämä uusi versio pelittää kyllä erittäin hyvin. Tuli ostettua puhelimelle DNA:lta autoteline (9e) ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Signaali löytyy pihalla noin 5-20s ja ääniopastus pelittää hyvin (tuli kokeiltua mökki matkalla).

    Tulee varmaankin karsimaan perinteisiä navigaattori valmistajia. Halvin GPS-piirillä varustettu Nokia taitaa irrota siihen 150e pintaan.

  2. terve!!!
    ostin nokia 5230 navigationin ja nyt haluaisin tietää saako kyseiseen puhelimeen ladattua ilmaisia karttoja?

Kommentointi on suljettu!