Motorola vahvistaa kehittelevänsä puhelinta Googlelle

Tältä Motorolan Google-puhelimen huhutaan näyttävän.

Matkapuhelinmarkkinoilla 3,7 prosentin markkinaosuuteen vajonnut Motorola yrittää saada matkapuhelinyksikkönsä nousuun kaikin keinoin. Tarkoituksena on esitellä kuluvan vuoden aikana peräti 20 uutta älypuhelinta, joista suurin osa, ellei jopa kaikki, perustuvat Android-käyttöjärjestelmään.

Amerikkalaisvalmistajan toimitusjohtaja Sanjay Jha kertoi viime viikolla pidetyssä konferenssipuhelussa, että yksi yhtiön julkaisemista älypuhelimista suuntaa myyntiin Googlen kautta. Motorola työskentelee hakukonejätin kanssa läheisessä yhteistyössä, aivan kuten HTC teki Googlen kanssa Nexus One -puhelinta suunniteltaessa. Laitteen ominaisuuksista ei tiedetä vielä mitään varmaa, mutta huhuja liikkuu sitäkin enemmän.

Motorolan suunnitteleman Google-puhelimen arvellaan omaavan QWERTY-näppäimistön ja kantavan mahdollisesti nimeä Nexus Two. Puhelimen näytön koosta ja tehoista ei tässä vaiheessa ole varmaa tietoa, mutta mitä ilmeisimmin laite sijoittuu markkinoiden yläpäähän. Googlen tarkoituksena on nimittäin tuoda markkinoille huippupuhelimia, joita yhtiö kutsuu termillä superpuhelin.

Lähde: The Street

1 kommentti

  1. Motorolalla vaikuttaa olevan kauhea kiire päästä samaan asemaan kuin HTC, eli pieneksi älypuhelin valmistajaksi, joka on Googlen talutusnuorassa. Tuosta menosta on RAZRin aikainen ylpeys kaukana.

Kommentointi on suljettu!