Nyt se on mahdollista: kaksoiskäynnistys Windows Mobilen ja Google Androidin välillä

Tietokonepuolelta tuttu kaksoiskäynnistys, joka tarkoittaa kahden käyttöjärjestelmän asentamista samaan laitteeseen, on älypuhelinten osalta ollut lähinnä innokkaimpien hakkereiden herkkua. Sen toteuttaminen on ollut vaikeaa ja työlästä, mutta uuden Gen.Y DualBOOT -käynnistyksenlataajan myötä Windows Mobilen ja Google Androidin ajaminen samalla laitteella on helpottunut merkittävästi.

DualBOOT on Windows Mobile -puhelimiin asennettava käynnistyksenlataaja, jonka avulla käyttäjä voi puhelimen käynnistyksen yhteydessä valita, otetaanko käyttöön Windows Mobile vai Google Android. Operaation toteuttaminen vaatii luonnollisesti Android-tiedostojen lataamista puhelimen omaan muistiin tai muistikortille. Tarkemmin DualBOOTin käyttöön ohjeistetaan latauslinkin kera täällä.

Google Androidin käytettävyys Windows Mobile -laitteilla paranee jatkuvasti. Nykyiseltään nopeus on jo kohtuullista, mutta ei mitenkään erityisen hyvää. Kehityksen jatkuessa, saattaa Androidin pyörittäminen Windows Mobile -puhelimilla nousta varteen otettavaksi vaihtoehdoksi.

Lähde: Pocketnow.com

3 kommenttia

  1. Mielestäni koodaajat voisivat tehdä jotain viisaampaakin, sillä markkinoilla alkaa olla jo hyviä Android-puhelimia ja tänä vuonna tulee myös HD2:n korvike 4,3″ HTC Supersonic.

  2. Ei tuo ihan turhaa puuhaa ole. Tällä hetkellä monet fyysisiltä ominaisuuksiltaan kiinnostavimmat puhelimet eivät ole Androidilla. Järjestelmänä HTC Sense & Android on aika vakuuttavan oloinen pakkaus.

  3. Noinko heikos on winkkariluurien myynti mennyt tai menossa, ett täytyy jo toisen kylkiäisenäkin tyrkyttää… 😀

Kommentointi on suljettu!