Motorola ja Verizon esittelivät Androidiin perustuvan DEVOUR-puhelimen

Amerikkalainen matkapuhelinvalmistaja Motorola on esitellyt yhdessä Verizon Wireless -operaattorin kanssa uuden DEVOUR-puhelimen. Uutuus on amerikkalaisvalmistajan viimeaikaisen linjan tapaan Google Android -pohjainen ja varustettu yhtiön omalla MOTOBLUR-käyttöliittymällä.

Ominaisuuksiltaan DEVOUR painii samassa sarjassa viime kuussa esitellyn BACKFLIP-mallin kanssa. Mukana on 3,1 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö, Bluetooth, A-GPS, WiFi, microSD-muistikorttipaikka ja kolmen megapikselin kamera.

Keskeistä osaa puhelimessa näyttelevät niin ikään nelirivinen QWERTY-näppäimistö ja optinen kosketuslevy, joka on sijoitettu näytön alle.

Motorolan kehittämän MOTOBLUR-käyttöympäristön ominaisuuksiin lukeutuu puhelimen paremman muokattavuuden ohella kätevä varmuuskopiointipalvelu. Sen ansiosta käyttäjän yhteystiedot, kirjautumistiedot, kotinäkymät, sähköpostit ja sosiaalisten palveluiden viestit ovat aina tallessa. Palvelu mahdollistaa myös kadonneen puhelimen jäljittämisen ja tietojen etätyhjentämisen.

Motorola DEVOUR saapuu Yhdysvalloissa myyntiin maaliskuussa. Puhelimen hintaa ei vielä paljastettu.

Lähteet: electronista & Verizon Wireless