Tuleva HTC Legend bongattiin livenä

Joulukuussa renderöintikuvien muodossa verkkoon levinnyt HTC Legend on bongattu ensimmäistä kertaa livenä. Uudet kuvat luovat uskoa aiempiin tietoihin, joiden mukaan Legendin pitäisi löytyä kaupoista jo maaliskuun aikana. Puhelinta on arvuuteltu Hero-mallin seuraajaksi, jonka ulkoista olemusta uutuus jatkaa ainakin päälinjoiltaan.

Legendissä hallitsevassa osassa ulkoisesti ovat alumiini ja 3,2 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 320 x 480 pikseliä. Huomionarvoinen yksityiskohta on takakuoren suurehko HTC-logo, jota ei yleensä ole yhtiön puhelimissa pyritty tuomaan esille yhtä vahvasti. Kyseessä saattaakin olla selkeä linjanmuutos, jonka tarkoituksena on luoda HTC:n brändille parempaa näkyvyyttä.

Osana HTC Legendin varustusta ovat aiempien tietojen valossa myös HSPA, WiFi, Bluetooth 2.1, A-GPS, digitaalinen kompassi, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja LED-salama. Käyttöjärjestelmäversiona toimii vähintään Android 2.0, jonka jouhevuudesta huolehtii oletettavasti 600 megahertsin Qualcomm MSM 7227 -suoritin.

Lähde: Engadget