Uusi LG Mini on markkinoiden pienin 3,2 tuuman kosketusnäytöllä varustettu puhelin

Elektroniikka-alan jätteihin lukeutuvat LG on esitellyt markkinoille uuden matkapuhelimen, joka tottelee virallisen GD880-mallimerkinnän lisäksi nimeä Mini. Kyseessä on selkeitä linjoja noudatteleva kosketusnäyttöpuhelin, jonka voi löytää Euroopan markkinoilta jo maaliskuussa.

Korealaisvalmistaja hehkuttaa uutukaisen olevan luokkansa pienin ja ohuin kosketusnäyttöpuhelin. Se sujahtaa mainoslauseiden mukaan mukavasti paidantaskuun sekä pieneen käsilaukkuun viemättä liikaa tilaa. Mini onkin valmistajan mielestä loistava vaihtoehto, jos etsinnän alla on siro puhelin tämän päivän teknologialla varustettuna.

LG Minissä on käytetty laadukkaita materiaaleja kuten metallia, joka luo tyylikkyyttä pilaamatta puhelimen selkeää olemusta. Etupuolta hallitsee 3,2 tuuman kosketusnäyttö, jonka kuvasuhde on 16:9. Takaa löytyy viiden megapikselin kamera, jolla napsittuja kuvia voi lähettää vaivattomasti sosiaalisiin palveluihin.

LG:n tuoreen tyyliniekan muihin ominaisuuksiin lukeutuvat HSDPA, WiFi, A-GPS, microSD-muistikorttipaikka ja FM-radio. Mukana on myös sisäänrakennettu tuki Facebookille ja Twitterille sekä Social Network Feed -sovellus, joka tuo ystävien tilapäivitykset suoraan puhelimen työpöydälle.

Valmistaja jätti vielä arvailujen varaan LG Minin hinnan ja täydelliset tekniset tiedot.

Lähde: LG

1 kommentti

  1. Hyvältä näyttää. Olen jo pidemmän aikaa ihmetellyt, kun kosketusnäyttöä saa vain isoihin ja/tai paksuihin puhelimiin. Tuo vaikuttaisi olevan jo lähellä omaa ajatustani ideaalisesta kosketusnäyttöpuhelimesta eli SE:n w880/890 kokoluokkaa, joskin alhaalla ja ylhäällä ehkä vieläkin turhan paljon reunoja. Saa nyt tietenkin vielä nähdäs sitten todelliset mitat.

Kommentointi on suljettu!