Android 2.1 sukeltaa HTC Heroon maaliskuussa

HTC Hero -käyttäjien pitkään jatkunut odotus uuden Android-käyttöjärjestelmäversion suhteen päättynee vihdoin ensi kuun aikana. Yhtiön Alankomaiden osaston kautta lähetetyssä lehdistötiedotteessa kerrotaan, että Android 2.1 -versio olisi tulossa Hero-puhelimien omistajille maaliskuun puolen välin tienoilla.

Luvassa on paljon uusia ominaisuuksia, sillä nykyiseltään Herossa pyörii jo melko vanhentunut Android 1.5, jonka jälkeen markkinoilla on nähty useita merkittäviä päivityksiä. Tulossa on muun muassa lisää nopeutta, uusia 3D-elementtejä, uudistunut Android Market -ohjelmistokauppa ja yhteydenpitoa helpottava Quick Contacts -toiminto.

Päivityksen yhteydessä HTC tuo Sense-käyttöliittymäänsä osaksi uuden Stream-Friend-minisovelluksen. Sen myötä kavereiden Twitteriin ja Facebookiin lähettämät päivitykset kuvineen löytyvät selkeästi työpöydältä.

HTC Hero on 3,2 tuuman kosketusnäyttöön perustuva älypuhelin, jonka ominaisuuksia ovat HSPA, WiFi, GPS ja viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera.

Lähde: Engadget

4 kommenttia

  1. Eihän tuo ole HTC:n Alankomaiden osasto, vaan joku Hollantilainen PR-toimisto, eikä yhteystiedoissa ole kuin ko. PR-firman yhteystiedot.

  2. LOISTAVAA! Tätä onkin odotettu jo monta kuukautta. Toivottavasti on odottamisen arvonen

  3. Ei noita keskeneräisiä kannata paljon testailla, ku ominaisuuksia puuttuu ja ei ole loppuun viilattu.

    Katellaan sitten kun tuo virallinen tulee ulos ja siitä tehdään modacon toimesta OIKEASTI nopea 😀

Kommentointi on suljettu!