Google Nexus Onen tarina suunnittelupöydältä jokapäiväiseen käyttöön

Hakukonejätti Google ja elektroniikkavalmistaja HTC ovat kasanneet yhteen viiden osan mittaisen videosarjan, joka käsittelee Nexus One -kosketusnäyttöpuhelinta. Muutamia minuutteja kestävissä osissa käydään läpi puhelimen syntytarina aina suunnittelupöydältä lähtien ensimmäisen asiakkaan kätösiin saakka.

Videosarjasta saa irti paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia ensimmäisen Google-puhelimen vaiheista lopulliseksi tuotteeksi. Samalla niissä selvitetään muun muassa kosketusnäytön rakennetta ja kerrotaan materiaalivalintoihin vaikuttaneista tekijöistä.

Videoita voi lämpimästi suositella kaikille matkapuhelimista kiinnostuneille, vaikka nimenomaan Nexus One ei suuria tunteita herättäisikään. Kaikki viisi osaa löytyvät hypyn takaa.

MobiiliBlogin kaikki Nexus Onea käsittelevät uutiset ja jutut voi lukea täältä.