LG Cookie Plus jatkaa edeltäjänsä jalanjäljissä

Maailman kolmanneksi suurin matkapuhelinvalmistaja LG jatkaa uusien matkapuhelinten puskemista markkinoille. Eilen uutisoitu LG Mini saa nyt kaverikseen Cookie Plus GS500 -puhelimen, joka on nimensä mukaisesti alkuperäisen Cookien seuraaja. Uutuus tulee sijoittumaan kosketusnäyttöpuhelinten halvimpaan hintapäähän.

LG Cookie Plussan parannuksiin kuuluvat 3G-yhteydet ja aikaisempaa graafisempi käyttöliittymä. Nykytrendin mukaisesti puhelimessa on panostettu myös sosiaalisiin ominaisuuksiin. Tuettuina ovat muun muassa Facebook-, Twitter– ja Flickr-palvelut, joiden käyttäminen sujuu valmistajan mukaan uutuudella vaivattomasti.

Puhelimen käyttöliittymää voi muokata widget-minisovelluksilla ja teemoilla. Osana ohjelmistoa on niin ikään yhtiön kehittämä LiveSquare-sovellus, joka helpottaa yhteydenpitoa lähimpiin ystäviin.

Tekniikkapuolella Cookie Plus tarjoaa kolmen tuuman kosketusnäytön, FM-radion, microSD-muistikorttipaikan ja kolmen megapikselin kameran.

Kauppoihin GS500 rantautuu maaliskuussa. Sen hinta jäänee alle 200 euron, sillä alkuperäinen Cookie kustantaa Suomessa nykyiseltään noin 150 euroa.

Lähteet: LG ja GSMArena